Hej vackra kund!

Du vet väl att vårat motto är, - " Don´t worry, youre going to look AMAZING! " ( ungefär, oro dig inte, du kommer att se fantastisk ut ).

 

Oftast kan vi med mycket enkla medel göra din hudvådsrutin bättre med enkla knep, då får du ett ännu vackrare utseende och det kan vara en puff i rätt riktning för ditt välmående.

Vi sätter alltid dig som kund i fokus och vill anpassa råden till om du älskar många och långa rutiner eller om du vill ha en quick fix?!

 

Glöm inte bort att sätta oss på prov, vi svarar gärna på dina frågor.

Till helgen den 9-11 September åker vi till Stockholm för att spetsa våra kunskaper.

Vi tycker att du ska ringa redan idag för att boka din tid för en snyggare höst!

Ha en AMAZiNG höst!

 

....så börjar det kännas sensommarvindar som kommer över oss och huden blir lite torr och knastrig efter en lång skön sommar som nästan började redan till påsk.

 

Nedan kan du läsa våran annons med erbjudande föra att peela bort torra döda hudceller ( saltscrub nu 200 kr ord 250 kr ) och trolla fram mjuk skön hösthud samt en olja från Maria Åkerberg ( tidigare Dermanord ) som du både kan massera med och smörja in dig med för att tanka huden med maxilmal fukt och dofter som påverkar dig i rätt rikting när arbetsdagarna sätter igån igen och alla rutiner och logistik i vardagen ska rulla på som ett välsmort kuggverk!

 

Du kan nu söka upp våran sida på facebook för ytterligare små uppdateringar varje vecka för att se AMAZING ut hela hösten!

 

För att fira denna sköna sensommar än mer ger vi 15% rabatt på bare minerals ( tidigare id ) Augusti månad ut.

 

Vi välkomnar varmt Emma tillbaka från sin föräldrarledighet, ni hittar Emma här from 5:e September.

 

Vitaminer är alltid rätt men kanske nu speciellt när solen inte tankar oss lika fulla med energi och vi vill muta bort förkylningar och sjukdommar, eller göra en detox kur en månad?

 

Vi har en helt ny serie som heter "beyond whishes" med skräddarsydda kit för olika behov, upptill detta har vi inarbetade Helhetshälsans produkter och Linfröolja från Holistic och Glanshammar.

Har du väl börjat mata din kropp med linfröolja så vågar du inte sluta...innerhåller omega 3, 6, 9 och gör att systemet i tarmarna fungerar bättre än någonsin, dels har omega goda effekter för koncentrationsförmågan men även på hud och hälsa.

 

Hjärtligt välkommen till oss, vi har som vanligt ca 4 veckors väntetid på våra behandlingar, boka din tid idag, 035-124041.

 

Den 11:e September har vi utbildningshelg för hela personalstyrkan men Anette finns hemma och tar hand om er i butiken.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bodyscrub » skön dag:  ”Bra tips som ni delar med er av här! Synd att fler inte fått upp ögonen för seru..”

  • Denise » Sensommar snygg!:  ”Tack för inlägget! :)”

  • Jenny » Nu kan ni maila oss:  ”Vill bara göra ett avstamp och säga att ni har fått en riktigt bra hemsida, kul!..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln